donderdag 16 januari 2014

Summer in the Winter


Hoe gaat het met het lopen? Slecht, als het om hardlopen gaat, want dat kan ik nog geen twee stappen. Op geen enkele manier overmoedig worden of iets forceren want voor je het weet 'schiet het er weer in' en dan ben ik weer dagenlang achterop. Het gaat echter wel goed als het om wandelen gaat al loop ik wel op een gekke manier, nog net geen 'silly walk', maar wel een waarbij ik steeds sterk neerkom op het rechterbeen. Hoe dan ook heb ik zowel dinsdag als woensdag anderhalf uur lang in een redelijk tempo gewandeld, door de duinen naar Kijkduin en via Meer en Bosch - waar deze zieltogende boom lag, kennelijk een slachtoffer van de recente storm - terug naar huis. Hoe dan ook gaat het elke dag steeds een stukje beter dus hopelijk lukt het mij om in het weekend weer een klein stukje te joggen.



Wel ben ik gisteravond nog even naar de club gegaan, na de training. Ik moest daar ook nog wat dingen regelen voor interviews en dergelijke. En natuurlijk voor de gezelligheid, de woensdagavond is wat mij betreft heilig. De barcommissie van dienst was ditmaal het ludieke team, die elke keer een nieuw thema bedenkt. Ditmaal was het thema 'Summer in the Winter', tenminste, zo noem ik het maar voor het gemak.



Het barpersoneel waaronder Ruud en Cor waren in zomerse outfit gekleed: mouwloze shirts en bermuda's, en serveerden zomerse hapjes en drankjes. Onnodig te zeggen dat het weer erg gezellig werd.



Geen opmerkingen: